DELTAGUMI.HU

Rólunk - Delta Co Kft

Cégünk 2002-ben alakult. Profilunk a gumiabroncs kereskedelem. Négy budapesti telephelyen szolgáljuk ki a céges és magánszemély ügyfeleinket. Vállalati flották teljes körű kezelését is vállaljuk.

Vevőink igényeihez alkalmazkodva a legnagyobb márkák csúcstermékeit részesítjük előnyben, de a forgalmazott gumiabroncsaink palettáján a gazdaságosabb termékek is megtalálhatók. Minden márkából széles méret, ill. típusválasztékkal rendelkezünk, így minden vásárlónk megtalálja a számára kedvező árfekvésű, megfelelő méretű abroncsot.

Szervizeink felszereltsége és szakembereink felkészültsége mindenben ügyfeleink megelégedésére szolgálnak. Magas szintű szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Ezzel nő a gumiabroncs élettartama és ügyfeleink utazási kényelme is. Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk dolgozni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk mind az abroncsban, mind a felniben. A kerék csomagolásával autója tisztaságát tartjuk szem előtt.

A gumijavítást tapasztalt szakembereink gyorsan és megbízhatóan végzik el. A felhasznált anyagok kimagasló minősége és a csúcstechnológiás gépek alkalmazása ugyancsak az ügyfeleink biztonságát szolgálják.

Vállaljuk a leszerelt abroncsok vagy kerekek szezonon kívüli tárolását is, levéve ezzel a gondot az Ön válláról. Nem kell többé az otthoni tárolással járó kellemetlenségeket felvállalnia.

A gumiabroncsokkal vagy felnikkel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fordulhatnak bizalommal a jól képzett szakembereinkhez, akik a hét minden napján rendelkezésükre állnak.

Reméljük, hogy Önt is mielőbb üdvözölhetjük a törzsvásárlóink körében.

Szervizeink

Eurocenter

(06 1) 436 94 36
info@deltagumi.hu
1032 Budapest, Bécsi út 154. Mélygarázs
Felújítás miatt zárva

MOM Park

(06 1) 770 89 80
info@deltagumi.hu
1123 Budapest, Alkotás u. 53., Mélygarázs

ARENA PLAZA

(06 1) 215 41 05
info@deltagumi.hu
1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Mobil szerviz

(06 20) 628 84 75
info@deltagumi.hu